Digitális Oktatás

Tisztelt Szülők!

A digitális oktatás módja

A pedagógusok a szülőkkel és tanulókkal a Mozanaplón, valamint a digitális osztálytermen keresztül tartják a kapcsolatot.

https://discord.gg/mupxhvA

Azon a napon, amikor a pedagógusnak órája van a tanulóval (órarend szerint), beírja a Mozanaplóba és a digitális osztályterembe a tananyagot, leckét, feladatot és a feladat elkészítésének a határidejét. Ez nem biztos, hogy pontosan a csengetési rend időpontjában történik.

A digitális osztályterem használata

A tanuló az összes tantárgyát látja. Ha rákattint az egyik tantárgyra, megjelennek a tartalmak. Ezek a tartalmak lehetnek szövegesek, linkek, csatolt fájlok. A tanulók és a tantárgy tanára írhatnak és beszélhetnek egymással. További lehetőségek is vannak, de eleinte csak a legalapvetőbb lehetőségeket használjuk. A gyerekek minden segítséget megkapnak a pedagógusoktól.

A tanuló privát üzenetet is kaphat tanárától, például személyre szabott feladatok esetén.

A tanulók kommunikálhatnak egymással és tanáraikkal is: a tantárgyon belül nyilvánosan, a tanárra kattintva pedig privátban.

Igyekszünk érdekes feladatokkal segíteni a tanulók előrehaladását és figyelünk arra, hogy ne terheljük túlságosan a gyerekeket.

Tehát a digitális osztályterem használata egyszerű, csak rá kell kattintani a tantárgyra és már láthatóvá válik a tartalom.

Bízom abban, hogy a szülők és pedagógusok egymással összefogva, hatékonyan tudnak segíteni a gyermekeknek ebben a rendkívüli helyzetben.

Kérdés esetén kereshetik az osztályfőnököt vagy engem, szívesen segítünk!

Üdvözlettel: Dr. Eltiganiné L. Eszter